Waarom kiezen voor Multifocaal?

Als uw ogen moeite hebben met 'schakelen' tussen veraf en dichtbij (accommoderen), kan dit worden verholpen met een positieve correctie voor dichtbij of, indien nodig, een gecombineerde correctie voor dichtbij en veraf. Er zijn in dit opzicht twee mogelijkheden:

  • Bifocaal glas, met een duidelijke scheiding tussen het afstand- en leesdeel.

  • Multifocaal glas, met een geleidelijke overgang tussen het afstand- en leesdeel.

Het grote pluspunt van multifocaal glas is dat u op werkelijk iedere afstand weer scherp zicht hebt. En wij hebben de vakmanschap om uw multifocale bril helemaal af te stemmen op u en uw manier van leven, waardoor gewenning minimaal is. Bovendien bent u bij ons verzekerd van kwaliteitsglazen die zorgen voor optimaal kijkcomfort.

Goed - Beter - Best

Naast de gewone glazen voor veraf of dichtbij en de bekende multifocale glazen voor veraf én dichtbij zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Het maakt nogal uit of u uw bril gebruikt om te lezen, om op een beeldscherm te kijken of om er mee te sporten. Steeds meer mensen kiezen bovendien voor meer dan één montuur. Niet alleen uit modische oogpunt maar ook om voor verschillende gebruiksmomenten een andere bril met aangepaste brillenglazen te hebben. Het juiste brillenglas in het juiste montuur zorgt voor rustig en comfortabel kijken. Tenslotte zijn brillenglazen tegenwoordig ook aan mode onderhevig. Een licht tintje, een heel zacht spiegeleffect of juist een hoogwaardige ontspiegeling geven uw bril net dat beetje extra. Goed Beter Best
Naar boven