Onze hooroplossingen

Steeds kleiner en steeds geavanceerder
Dat geldt niet alleen voor het mobieltje, maar ook voor de nieuwe generatie hoortoestellen. Minuscule, slimme chips maken het mogelijk ultra geavanceerde hoortoestelletjes te vervaardigen met een gewicht van minder dan twee gram.

Een hoortoestel op maat
Welke oplossing het beste bij u past, verschilt van persoon tot persoon. Misschien volstaat bij u een hoortoestel met een ‘eenvoudige’ versterker en zijn verdere technische mogelijkheden niet noodzakelijk. Bij iemand anders biedt een uitgebreider toestel wellicht meer mogelijkheden om het spraakverstaan en het luistercomfort te vergroten. Dit vraagt om maatwerk en dat is precies wat Van Varik Optiek biedt: Service en Kwaliteit op maat.

Uit eigen ervaring
Uiteraard krijgt u alle gelegenheid om het hoortoestel onder de verschillende omstandigheden en luistersituaties uit te proberen. Door het zelf te ervaren wordt duidelijk of het gekozen toestel aansluit bij uw specifieke hoorwensen. De audicien brengt uw gehoor daarnaast gedetailleerd in kaart om u een zo gericht mogelijk advies te geven. Om aan al uw persoonlijke wensen te kunnen voldoen is het van belang dat u een ruime keuze heeft uit verschillende typen en merken hoortoestellen. Op die manier kunnen wij het toestel voor u vinden dat perfect aansluit bij uw specifieke behoeften.

U beslist zelf op basis van persoonlijke ervaring welk toestel het beste bij u past.

Goed - Beter - Best

Naast de gewone glazen voor veraf of dichtbij en de bekende multifocale glazen voor veraf én dichtbij zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Het maakt nogal uit of u uw bril gebruikt om te lezen, om op een beeldscherm te kijken of om er mee te sporten. Steeds meer mensen kiezen bovendien voor meer dan één montuur. Niet alleen uit modische oogpunt maar ook om voor verschillende gebruiksmomenten een andere bril met aangepaste brillenglazen te hebben. Het juiste brillenglas in het juiste montuur zorgt voor rustig en comfortabel kijken. Tenslotte zijn brillenglazen tegenwoordig ook aan mode onderhevig. Een licht tintje, een heel zacht spiegeleffect of juist een hoogwaardige ontspiegeling geven uw bril net dat beetje extra. Goed Beter Best
Naar boven