Onze collecties

Het montuur is een mode artikel. De tijd dat de bril alleen maar een praktisch hulpmiddel was ligt gelukkig ver achter ons. Brillen en zonnebrillen zijn mode accessoire nummer 1 geworden.

Vrijwel alle grote merken en belangrijke mode ontwerpers hebben een eigen brillen collectie en komen ieder jaar met prachtige nieuwe ontwerpen. Hierdoor is de bril veranderd in een mode artikel.

Gelukkig ontdekken steeds meer brildragers het plezier van een mooie collectie monturen. Zij willen niet elk dag hetzelfde montuur dragen en kiezen voor verschillende modellen. De bril moet bij de outfit en de gelegenheid passen, bijvoorbeeld zakelijk overdag en meer casual 's avonds.

Van Varik Optiek is daarom de laatste jaren ook veranderd in een heuse mode adviseur. Wij kennen als geen ander de laatste trends en de interessantste merken. Wij bezoeken de belangrijke vakbeurzen in binnen- en buitenland en volgen ontwikkelingen in het aanbod op de voet. Het aanbod is altijd breed en gevarieerd met merken in alle prijsklassen.

Goed - Beter - Best

Naast de gewone glazen voor veraf of dichtbij en de bekende multifocale glazen voor veraf én dichtbij zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Het maakt nogal uit of u uw bril gebruikt om te lezen, om op een beeldscherm te kijken of om er mee te sporten. Steeds meer mensen kiezen bovendien voor meer dan één montuur. Niet alleen uit modische oogpunt maar ook om voor verschillende gebruiksmomenten een andere bril met aangepaste brillenglazen te hebben. Het juiste brillenglas in het juiste montuur zorgt voor rustig en comfortabel kijken. Tenslotte zijn brillenglazen tegenwoordig ook aan mode onderhevig. Een licht tintje, een heel zacht spiegeleffect of juist een hoogwaardige ontspiegeling geven uw bril net dat beetje extra. Goed Beter Best
Naar boven