Alle soorten glazen

Alle soorten glazen

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor u! De fabrikanten van brillenglazen hebben de afgelopen jaren bepaald niet stil gezeten. Dat heeft geresulteerd in nieuwe en betere brillenglazen. Wat het meest opvalt is dat de glazen tegenwoordig veel dunner en lichter zijn. Lichtere en dunnere glazen zijn natuurlijk heel belangrijk voor het draagcomfort. Bij brillenglazen heeft u nog altijd de keus tussen “echt” glas en kunststof. Van Varik Optiek kan u alles vertellen over de voor- en nadelen.

Naast de gewone glazen voor veraf of dichtbij en de bekende multifocale glazen voor veraf én dichtbij zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Het maakt nogal uit of u uw bril gebruikt om te lezen, om op een beeldscherm te kijken of om er mee te sporten. Steeds meer mensen kiezen bovendien voor meer dan één montuur.

Niet alleen uit modisch oogpunt maar ook om voor verschillende gebruiksmomenten een andere bril met aangepaste brillenglazen te hebben. Het juiste brillenglas in het juiste montuur zorgt voor rustig en comfortabel kijken.

De Van Varik Huiscollectie

In drie stappen aan uw nieuwe bril en altijd voor een vaste prijs

Uniek in Almelo en omstreken is onze speciale Van Varik Huiscollectie. We hebben voor u een speciale collectie geselecteerd waarbij u kunt kiezen uit honderden monturen en altijd voor een vaste prijs. Het werkt heel eenvoudig in drie stappen: kies een merk, kies een montuur en kies uw glastype (enkelvoudig of multifocaal). Ook benieuwd naar deze collectie? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in de winkel of maak direct een afspraak via onze online agenda.

Keuze uit voor u geselecteerde topmerken.

Keuze uit een grote collectie monturen.

Kies voor enkelvoudig of multifocaal glas. En altijd van topmerken en een vaste prijs.